El 31 d'agost, amb una programació variada d'activitats culturals, gastronòmiques i festives.
A la comarca hi ha un local d'hostaleria cada 120 habitants, quan la ràtio autonòmica és una cada 348 persones. Només entre Dénia, Xàbia i Calp sumen més establiments que tota la ciutat d'Alacant.
Desenes de festers tornen a celebrar a Marquès de Campo baix del sol inclement el plaer d'estar junts per Sant Roc.
Segona entrega de la tertúlia del col·lectiu comarcal que reflexiona sobre gastronomia que va reunir el pescador de Xàbia Amadeu Ros, els biòlegs J.B. Company i M.A. Civera, el divulgador A. Marínez i el cuiner Pep Romany.
Quique Dacosta, Eneko Atxa, Rodrigo de la Calle, Susi Díaz i Vicky Sevilla encapçalen el cartell provisional de la gran cita de la gastronomia mediterrània.
La darrera tertúlia del col·lectiu que reflexiona sobre gastronomia va reunir al pescador de Xàbia Amadeu Ros, els biòlegs Joan Baptista Company i M.A. Civera, el divulgador Alfred Marínez i el cuiner Pep Romany.
La setmana que ve s'espera que es puguen començar a recollir ja moscatells al Vinalopó i la Marina Alta.
Dos fondillons han aconseguit el màxim històric de 97 punts en el tast del Grup Peñín 2024. El celler comarcal Pepe Mendoza Casa Agrícola aconsegueix ser el millor negre.
És la mateixa quantitat que l'any passat li va destinar el Botànic i rubrica que l'Administració Autonòmica segueix apostant pel festival que se celebrarà al passeig de la Marineta Cassiana.