LA MARINA PLAZA
25N
Especials
Periodisme, passe el que passe

La Cerveseria

Secció sobre el món de la cervesa: reportatges, entrevistes amb productors, consells, història, notes de tast...

La cervesera croata The Garden visita DCervesas: descobreix els esdeveniments programats

La cervesera croata The Garden visita DCervesas: descobreix els esdeveniments programats

Por EDUARD HOYOS I PIERA, de DCERVEZAS. Els amants de la cervesa artesanal tenen dimarts i dimecres l'oportunitat de conèixer els autors d'una de les cerveseres europees de referència.
La cervesa belga: descobreix els secrets darrere de la icona cerveser mundial

La cervesa belga: descobreix els secrets darrere de la icona cerveser mundial

EDUARD HOYOS de DCERVEZAS. "Cada cervesa belga ofereix una experiència de degustació única i emocionant".
Cervesa artesanal i sostenibilitat

Cervesa artesanal i sostenibilitat

EDUARD HOYOS, de DCERVEZAS, aborda la qüestió de la producció i el consum de cervesa responsable i sostenible.
És així l'estil més popular de cervesa artesanal

És així l'estil més popular de cervesa artesanal

Nou article de la secció 'La Cerveseria. EDUARD HOYOS, de DCERVEZAS ens detalla les característiques i la història d'un dels estils més especials de cervesa.
Desvelem els secrets de Yakka, una de les fàbriques de cervesa artesanal més antigues d'Espanya

Desvelem els secrets de Yakka, una de les fàbriques de cervesa artesanal més antigues d'Espanya

EDUARD HOYOS I PIERA, FOUNDER DCERVEZAS, entrevista Víctor Palao Pérez, encarregat de la gestió comercial de Yakka, una de les fàbriques de cervesa radicada a Múrcia que més històries atresora.
'Una i Au', la nova cervesa que arriba a la Safor i la Marina

'Una i Au', la nova cervesa que arriba a la Safor i la Marina

EDUARD HOYOS. DCERVEZAS, la distribuïdora valenciana de cervesa artesanal, celebra cinc anys de trajectòria amb el llançament d'una cervesa singular, 'Una i Au'.
Ondara acollirà dissabte el Campionat de Cerveses Valencianes

Ondara acollirà dissabte el Campionat de Cerveses Valencianes

Catorze jutges tastaran més de 50 cerveses presentades a concurs i triaran les tres guanyadores.
Sobre les constants novetats de cerveses

Sobre les constants novetats de cerveses

EDUARD HOYOS, de DCervezas, reflexiona sobre la tendència actual entre els productors de cervesa de crear nous productes a un ritme frenètic.
Desgranant la cervesa: la malta

Desgranant la cervesa: la malta

EDUARD HOYOS, de DCERVEZAS, explica què és la malta i quina funció té en la cervesa de qualitat.
Benvinguts al 'Saltus on tour', la cervesa de Pamplona arriba a la Comunitat

Benvinguts al 'Saltus on tour', la cervesa de Pamplona arriba a la Comunitat

EDUARD HOYOS, de DCERVEZAS, ens detalla la gira que Saltus, la fàbrica navarresa de cervesa artesanal, farà aquest cap de setmana pel territori valencià per mostrar els seus productes.
Els tres millors jocs amb cervesa

Els tres millors jocs amb cervesa

EDUARD HOYOS, de DCERVEZAS, detalla alguns dels jocs clàssics relacionats amb la degustació d'una bona cervesa.
Trapenc, l'estil de cervesa a la vora de l'extinció

Trapenc, l'estil de cervesa a la vora de l'extinció

EDUARD HOYOS, de DCervezas, ens descobreix les característiques d'un tipus de cervesa únic elaborat en monestirs de Bèlgica.
El ‘Collaboration Brew Day’ de Pink Boots i la cervesa col·laborativa de la Comunidad Valenciana

El ‘Collaboration Brew Day’ de Pink Boots i la cervesa col·laborativa de la Comunidad Valenciana

CRISTINA VELTKAMP. Brewer y Microbiòloga, entrevista a la mestra cervesera Cristina Sáez per conèixer con va ser el 'Collaboration Brew Day' 2021 organitzat por l'associació de dones cerveseres Pink Boots.
Desgranant la cervesa: el llúpol

Desgranant la cervesa: el llúpol

EDUARD HOYOS,de DCERVEZAS, ens descobreix què li aporta el llúpol a la cervesa.
La vaixella, protagonista oblidada al gaudir d'una bona cervesa

La vaixella, protagonista oblidada al gaudir d'una bona cervesa

EDUARD HOYOS, de DCervezas, ens explica aquesta setmana el tipus de vaixella que hem d'utilitzar per a gaudir, amb tot el seu sabor, de cada estil de cervesa.
Deu comptes de cerveses i un bonus track per seguir en Instagram

Deu comptes de cerveses i un bonus track per seguir en Instagram

EDUARD HOYOS, de DCervezas, ens recomana atractius comptes d'Instagram que els amants de la cervesa han de seguir.
Anem a produir cervesa per seguir somiant

Anem a produir cervesa per seguir somiant

EDUARD HOYOS, de DCervezas, narra com és una jornada en una fàbrica elaborant la cervesa pròpia, 'La Juani'.
Loading...