LA MARINA PLAZA
9 octubre A Punt
SUBSCRIU-TE
Inicia sessió
Periodisme, passe el que passe

Torrada renyada, gel d'encisam o perfecte de llima... les delícies amb les quals Dénia vol enlluernar a Madrid Fusión

  • El xef Federico Guajardo i el seu equip presentarà tres propostes gastronòmiques innovadores en la Ruta de la Tapa que organitza Saborea España al congrés gastronòmic madrileny

Aquest mes, Dénia se suma al prestigiós congrés global de gastronomia Madrid Fusión, representada per Saborea España, club de producte del turisme gastronòmic. Com a Ciutat Creativa de la Gastronomia, Dénia busca consolidar la seua posició i donar a conèixer la seua rica oferta culinària i productes locals a través de tallers, demostracions i degustacions gastronòmiques en la 22a edició del certamen, que tindrà lloc del 29 al 31 de gener

.

En aquesta ocasió, Turisme Dénia, en col·laboració amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), confia en el talent culinari de l'equip de la Venda de Posa & El Carreter, liderat pel xef Federico Guajardo. Aquest equip presentarà tres propostes gastronòmiques innovadores durant la Ruta de la Tapa organitzada per Saborea España en el congrés, destacant creacions com la torrada renyada amb esponja de tomata i gel d'encisam amb polp sec.

Federico Guajardo també captivarà els assistents amb les postres Perfecte de Torró amb gelat d'ametlla i tocs de llima durant un exclusiu menú gastronòmic per a prescriptors de l'àmbit gastronòmic.

A més de les degustacions, l'equip de Venta de Posa & El Carreter impartirà tallers experiencials de tapes a l'Aula Gastronòmica de l'espai Saborea España. Aquests tallers abordaran la preparació de postres amb productes de proximitat de la Marina Alta, l'aprofitament de la gamba roja de Dénia i la interpretació única de l'amanida valenciana.

La participació del celler Les Freses de Jesús Pobre, així com la presència del xef Carlos García Moreno de Dexcaro & Ossadia de Dénia, enriquiran encara més la representació de Dénia a Madrid Fusión.

A més, l'estand de Dénia comptarà amb la col·laboració d'empreses locals com Cidoncha i Melicatesen, destacant els productes gastronòmics. L'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, encapçalarà la delegació de Dénia en aquest esdeveniment gastronòmic internacional.

Amb grans expectatives d'assistència, aquesta participació a Madrid Fusión segueix l'estela de l'edició del 2023, considerada històrica per les xifres rècord de visitants, congressistes i periodistes.

Promoció Addicional a FITUR

Prèviament a l'esdeveniment a Madrid Fusión, Turisme Dénia inaugurarà el seu pla de promoció 2024 a la Fira Internacional de Turisme FITUR de Madrid. L'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, liderarà una intensa agenda que inclou la presentació d'un projecte pioner, un "bessó digital" per a Dénia, desenvolupat en col·laboració amb l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques i l'empresa Esri.

A més, el reconeixement continuarà a FITUR amb el lliurament dels premis SICTED, on Dénia rebrà el 3r premi en la categoria Millor destinació SICTED per segon any consecutiu.

La participació de Dénia a FITUR també inclourà reunions estratègiques amb representants d'altres destinacions i l'assemblea anual de Saborea España.

Amb atenció presencial a l'estand de la Costa Blanca, Turisme Dénia cerca destacar durant tota la fira, brindant informació completa i actualitzada sobre la seua destinació turística.

L'experiència d'anys anteriors indica que els visitants, especialment durant el cap de setmana, són coneixedors de la destinació, fidels i volen aprofundir en el coneixement de la destinació amb informació turística més detallada. En menor mesura, també hi assisteixen aquells que han sentit parlar de la destinació a través d'amics i familiars i desitgen descobrir-ho per si mateixos.

Contingut patrocinat

Hui en portada

La Marina Plaça, periodisme passe el que passe... sempre

Portem junts 11 anys. I junts hem viscut ja de tot: inundacions, incendis, crisi, moments durs i altres molt bons, gestes socials i onades de solidaritat de les quals ens hem sentit orgullosos... Per això, tampoc ara anem a rendir-nos. Volem seguir amb tu, fent el que sabem fer: periodisme. Ens ajudes?

SUBSCRIU-TE