L'exposició conjunta es podrà visitar fins a l'11 d'octubre.
De la mà de la Fundació Baleària, del 6 de setembre al 18 d’octubre de 2024 , el fotògraf Vicent Ferrer Barbany presentarà la seua exposició "Alè" a la Torre dels Ducs de Medinaceli del Verger. La mostra s'inaugurarà el divendres 6 de setembre a les 19 hores.
Vicent Ferrer Barbany arriba des d’Eivissa amb una exposició que ens convida a compartir la passió per la fotografia com una forma d'expressió artística. En aquesta mostra, cada imatge és un reflex dels seus intents de capturar moments únics, jocs de llums, ombres, textures i formes.
El fotògraf eivissenc defineix d'aquesta manera la seua obra i trajectòria: "Gaudeixo de la fotografia com a forma d’expressió artística, i cada fotografia que faig és un intent de capturar moments, llums, ombres, textures i formes. Vaig començar la meva carrera com a fotògraf de paisatges i nocturnes, però al llarg del temps he anat explorant una fotografia més personal, buscant nous reptes i temàtiques".
Horari de visites: de dimarts a dissabte de 17 a 20 hores.
- L'exposició, que s'inaugura divendres 13 de setembre, es podrà visitar fins el 18 d'octubre
A Pedreguer es podrà gaudir de la mostra col·lectiva Mirades de Dona, que està organitzada per la Fundació Baleària i l'Associació Art amb B. La proposta, que estarà instada a la Casa de Cultura, reivindica la igualtat de les dones en el món de l'art, donant veu i protagonisme a les creacions de 14 artistes mediterrànies.
A través de tècniques plàstiques diverses com ara la pintura, el collage, la fotografia i l'art tèxtil, l'exposició visibilitza les mirades singulars d'artistes provinents de les Balears, el territori valencià i Melilla. En concret, la mostra està protagonitzada per tres creadores que resideixen a Eivissa: l'anglesa Charlotte Mensforth, la tailandesa Aphon Hengcharoen i Patricia Boned; tres més procedents de Mallorca, que són Teresa Ponseti, Esther Olondriz i Nuria Bosch; la menorquina Marga Pons; l'alacantina Esperanza Asensi; Maria Lleó, de Melilla, i cinc artistes de Dénia: Carmen Ruano, Andrea Pidal, Almudena Pérez, Andrea Landa i Nina Llorens.
Mirades de dona captura la diversitat tant plàstica com generacional d'aquestes 14 dones, oferint des de les cures, la maternitat i la connexió amb la natura fins a la cerca de la identitat, la reivindicació feminista i la denúncia de les desigualtats.
"Amb aquesta exposició aspirem a fomentar un diàleg que ajude a teixir camins cap a la igualtat a través de l'art", assenyalen els organitzadors.
La mostra s'inaugurarà el 13 d esetembre a les 19:30 hores.
Horari de visita: de dilluns a divendres de 9 a 22 hores